TELEFON 31 41 31 41

OM IN-ACTION EVENTS

PERSONDATA

 

Sådan behandler vi dine persondata

1. Hvilke oplysninger bliver indsamlet

Når du bestiller arrangementer, registrerer vi dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail adresse, som du selv opgiver.

Når du tilmelder dig  vores nyhedsbrev registrerer vi minimum dit navn og din e-mail adresse.

in-action.dk kan videregive persondata til tredjemand, for at kunne levere den ønskede vare, fx bestilling af bord i restaurant, transportbestilling etc.

Du skal være opmærksom på at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor.
Flg. oplysninger er indeholdt i det spor du efterlader dig, når du bruger Internet:

  • Hvilke sider du har kikket på og hvornår
  • Hvilken browser du anvender
  • Din IP adresse
  • Dit eventuelle brugernavn

Disse oplysninger behandles dog fortroligt for dette site, og vil aldrig blive offentliggjort eller videresolgt til tredjemand. Oplysningerne kan dog udleveres til rette myndigheder ved efterforskning af kriminalitet begået ifm. besøg af vores hjemmeside.

2. Hvad bliver dine data brugt til

Hvis du køber en vare, bliver dine data udelukkende indsamlet med det formål at kunne sende dig den pågældende vare, sende faktura samt have muligheden for at kontakte dig med eventuelle arrangementsændringer. Ligeledes registreres dine oplysninger, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev til efterfølgende at sende dig nyhedsbreve med information og tilbud  om nye arrangementer.
 
 

3. Hvem har adgang til disse data

 

Medarbejdere hos in-action.dk har adgang til dine data til at sende dig billetter mm. samt sende dig nyhedsbreve. Herudover har in-action.dks webmaster adgang til dine data.
  
Personoplysningerne opbevares ukrypteret på vores webhotel, og de sendes ukrypteret over internettet.

Betaling med kreditkort via DIBS sker via en PBS godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

4. I hvor lang tid opbevares data

Når du køber en vare og giver oplysninger om navn, adresse, telefon og e-mail, har vi brug for oplysningerne som dokumentation indtil varen er betalt og leveret. Derefter kan oplysningerne arkiveres og gemmes i op til 5 år. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, gemmer vi oplysningerne, så længe du er tilmeldt.

Du har følgende rettigheder:
 
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring. Det kan du gøre ved at registrere dig her.
Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: privatlivspolitik@bonnier.dk
 
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Dataansvarlig:

in-action.dk a/s

Eskemosevej 3B

4681 Herfølge

Telefon 31 41 31 41

e-mail info@in-action.dk

CVR nr. 29528640


 

FÅ GRATIS INSPIRATION 

Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om nye oplevelser og få ideer til events for dine kunder og medarbejdere

Tilmeld virksomhed     Tilmeld privat person



Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies. Læs mere om cookies her
in-action.dk a/s · Eskemosevej 3B, 4681 Herfølge · Tlf: 3141 3141 · info@in-action.dk