TELEFON 31 41 31 41

OM IN-ACTION EVENTS

PERSONDATA

 

Sådan behandler vi dine persondata

1. Hvilke oplysninger bliver indsamlet

Når du bestiller arrangementer, registrerer vi dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail adresse, som du selv opgiver.

Når du tilmelder dig  vores nyhedsbrev registrerer vi minimum dit navn og din e-mail adresse.

in-action.dk kan videregive persondata til tredjemand, for at kunne levere den ønskede vare, fx bestilling af bord i restaurant, transportbestilling etc.

Du skal være opmærksom på at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor.
Flg. oplysninger er indeholdt i det spor du efterlader dig, når du bruger Internet:

  • Hvilke sider du har kikket på og hvornår
  • Hvilken browser du anvender
  • Din IP adresse
  • Dit eventuelle brugernavn

Disse oplysninger behandles dog fortroligt for dette site, og vil aldrig blive offentliggjort eller videresolgt til tredjemand. Oplysningerne kan dog udleveres til rette myndigheder ved efterforskning af kriminalitet begået ifm. besøg af vores hjemmeside.

2. Hvad bliver dine data brugt til

Hvis du køber en vare, bliver dine data udelukkende indsamlet med det formål at kunne sende dig den pågældende vare, sende faktura samt have muligheden for at kontakte dig med eventuelle arrangementsændringer. Ligeledes registreres dine oplysninger, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev til efterfølgende at sende dig nyhedsbreve med information og tilbud  om nye arrangementer.
 
 

3. Hvem har adgang til disse data

 

Medarbejdere hos in-action.dk har adgang til dine data til at sende dig billetter mm. samt sende dig nyhedsbreve. Herudover har in-action.dks webmaster adgang til dine data.
  
Personoplysningerne opbevares ukrypteret på vores webhotel, og de sendes ukrypteret over internettet.

Betaling med kreditkort via DIBS sker via en PBS godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

4. I hvor lang tid opbevares data

Når du køber en vare og giver oplysninger om navn, adresse, telefon og e-mail, har vi brug for oplysningerne som dokumentation indtil varen er betalt og leveret. Derefter kan oplysningerne arkiveres og gemmes i op til 5 år. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, gemmer vi oplysningerne, så længe du er tilmeldt.

Som registreret hos in-action.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Sælgerens navn og adresse:

in-action.dk a/s

Eskemosevej 3B

4681 Herfølge

Telefon 31 41 31 41

e-mail info@in-action.dk

CVR nr. 29528640


 

FÅ GRATIS INSPIRATION 

Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om nye oplevelser og få ideer til events for dine kunder og medarbejdere

Tilmeld virksomhed     Tilmeld privat person



Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies. Læs mere om cookies her
in-action.dk a/s · Eskemosevej 3B, 4681 Herfølge · Tlf: 3141 3141 · info@in-action.dk